Vica a invartit "Roata Norocului" pentru doua fetite campioane! Uite ce surprize le-a facut! Mama lor, bolnava de Parkinson, a trecut printr-un calvar: Sotul a violat-o si a lasat-o gravida cu cea de-a doua fetita!

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Daniela e o femeie greu incercata de viata. Femeia a crescut intr-un orfelinat, insa soarta nu a fost mai buna cu ea nici dupa ce si-a intemeiat propria familie. Barbatul alaturi de care spera sa aiba o viata buna a batut-o atat pe ea, cat si pe cele doua fetite pe care le au impreuna.

Din cauza stresului si a loviturilor repetate femeia s-a imbolnavit de Parkinson in urma cu trei ani si nu mai poate munci pentru a avea ce sa le puna pe masa fiicelor sale.

Parintii mei au murit. Bunica nu putea sa ne cresaca 5 frati si ne-a dus la camin. Cum faceai 18 ani te dadea afara. Chiar nu interesa pe nimeni. Primii ani de munca i-am muncit ca babysitter, dupa aceea a venit timpul sa-mi fac si eu o familie.

Eu am facut o operatie si nu-mi dadea nimeni sanse sa am copii si am demonstrat ca atunci cand crezi in Dumnezeu poti avea tot ce-ti doresti. S-a nascut |Andreea intr-o familie foarte ok. Pe parcurs a inceput anturajul, bautura. Atunci au inceput si bataile. La 2 luni era sa se inece cu monoxid de carbon. M-am dus la centrul maternal si am stat acolo putin timp. Nu am avut hainute pentru Andreea si a trebuit sa merg inapoi in Afumati sa-i iau hainute.
Atunci el m-a amenintat ca daca nu fac sex cu el, a fost mai mult un viol, ca mi-o ia pe Andreea.

Am ramas gravida cu Roberta. Am mai dat o sansa relatiei, dar nu s-a putut. A ascuns bautura sub saltea, in patutul fetitei. A inceput sa dea in mine, sa care pumni, picioare. Am reusit sa fug afara sa dau telefon la Politie. Pe Roberta ca urla a trantit-o de perete si noroc ca avea patul si a cazut acolo.
Am ferit-o pe Andreea de doua ori si mi-a dat mie cu lopata peste coloana", a povestit printre lacrimi Daniela.

Andreea, fetita cea mare a Danielei, e olimpica la matematica, iar Roberta, cea micuta, a castigat nenumarate medalii la gimnastica.


"Andreea din clasa I a inceput cu matematica, iar Roberta prin munca a castigat toate medaliile. Pe mine rezultatele lor ma bucura", a adaugat femeia.



Octavian Bellu o cunostea pe Roberta inainte ca acest caz sa fie prezentat la televizor. Antrenorul a intrat in direct pentru a-i lauda calitatile.

"O cunosc pe Roberta. Am vazut-o de mai multe ori la clubul Dinamo. Am mai vazut-o la Constanta. M-a  bucurat ca a concurat bine si i-am promis ca voi trece pe la Dinamo si ca impreuna vom incerca sa facem niste lucruri frumoase in special la sol.
Roberta este un copil care are toate calitatile pentru a face gimnastica.


E un copil frumos, armonios, dinamic si cred ca daca va fi ambitioasa va reusi sa devina campioana mondiala si campioana olimpica. Marti o sa o vedem la Dinamo si sper ca a facut progrese de cand am vazut ultima data. Eu cred ca ea trebuie sa fie un model pentru celelalte fetite din grupa ei", a declarat Octavian Bellu la WOWbiz.


Echipa Kanal D a fost impresionata de povestea Danielei si a fetitelor sale si le-a facut o surpriza.

"Pana la sfarsitul anului nu va mai fi nevoie sa va chinuiti sa gasiti bani pentru chirie, intretinere sau restante. Kanal D o sa va plateasca restantele, apoi chiria si intretinerea pana la sfarsitul anului", a spus Andreea Mantea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta