Vica a pierdut ultima batalie cu Victor Piturca. Si-a luat adio de la pensia alimentara de 9.000 de euro

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:26

Instanta a stabilit o cu totul alta suma pe care fiul lui Piturca o va primi lunar.

Dupa 3 ani de razboi purtat intre Vica si Piti, instanta a transat,  in sfarsit, disputa. Niciunul din ei nu se poate declara castigator. Daca Vica isi dorea sa ramana cu pensia de 9000 de euro, Piturca… „solicita sa plateasca o pensie de 4000 de lei si restul in natura”.

Ei bine, instanta a decis: fiul lui Piturca se va numi ca si tatal sau si va primi o pensie alimentara de, atentie, 2700 de euro.

Este probabil una dintre cele mai mari pensii alimentare care se platesc in Romania, dar asta nu inseamna ca o multumeste pe mama.

Totusi, Vica Blochina va pune mana pe o mica avere. Judecatorii au scris negru pe alb ca Piturca ii datoreaza pensia din decembrie 2011. Adica, selectionerul trebuie sa plateasca pensie cumulata in 31 de luni. La un calcul simplu, reiese ca Vica ar trebui sa primeasca aproape 100.000

de euro de la fostul iubit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trei ani s-au razboit prin instante, iar acum, Vica s-a ales cu banii, iar Piturca a devenit iar tata. Si nu doar in acte, asa cum arata hotararea judecatoreasca, ci si in anumite weekend-uri si vacante. Piturca isi poate lua copilul la el acasa 2 weekend-uri pe luna, dar si jumatate din vacantele celui mic.