Vica: "Am un iubit nou, iar Piturca nu ma merita sa fie bagat in seama"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:43

Vica, fosta amanta a lui Victor Piturca a fost din nou in platoul emisiunii "CanCan TV" afisand un nou look, de aceasta data bronzata si foarte fericita.

"M-am bronzant in vacanta, la ski. Ma duc in fiecare la sala si fac yoga. Eu slabesc foarte greu, cu toate acestea nu tin nicio cura de slabire", a declarat Vica la "CanCan TV".

 

Vica a mai adaugat ca nu este perfecta si ca merge la biserica deorece capata energie pozitiva. Intrebata daca a aparut cineva in viata ei aceasta a zis ca da. 

"Suntem de cateva luni impreuna. Fiul si iubitul meu vorbesc pe Skype. Acum imi pare foarte rau ca i-am inaintat procesul lui Victor Piturca. As vrea sa-l exclud din viata mea, sa nu mai aud de el. Copilul ma intreaba de tatal lui si ma doare foarte tare acest lucru, dar toate se vor rezolva cu timpul", a mai adaugat Vica. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

"Sincer,

nu stiu cum doarme acest om, Piturca nu mai merita bagat in seama deoarece a dovedit lipsa de moralitate".  Aceasta a mai spus ca niciodata nu ar recomanda unei femei sa faca un copil singura deoerece este foarte greu.