Vica Blochina dă cărțile pe față și spune ce relație a avut cu Laurențiu Reghecampf. Declarația care o va pune pe jar pe Anamaria Prodan

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 feb 2022, 10:46

Ce spune Vica Blochina despre relatia cu Laurentiu Reghecamf

Sursa: Captură YouTube

Vica Blochina, fosta amanta a selectionerului Romaniei, Victor Piturca, a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Laurentiu Reghecampf.

Vica Blochina a facut cateva precizari legate de relatia pe care a avut-o cu viitorul sot al Anamariei Prodan, iar cele spuse de vedeta, nu prea vor fi pe placul sexy impresarei. Scandalul dintre cei doi soti a luat amploare in ultimele luni, iar Anamaria si Laurentiu Reghecampf se lupta pentru a divorta in instanta, insa acest aspect le da mari batai de cap amandurora fiind la mijloc mai multe pretentii financiare.

Insa, din aceasta cavalcada, nu pot lipsi si alte pozitii cu privire la relatia celor doi. Una dintre persoanele care a facut cateva declaratii cu privire la viitorul fost sot al Anamariei Reghecampf este insasi Vica Blochina.

Citeste si: Anamaria Prodan a șocat din nou Internetul. Ce și-a făcut sexy impresara la sprâncene și cum arată acum

Vica Blochina, declaratia care o va infuria pe Anamaria Prodan

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fosta balerina care s-a iubit timp de 16 ani cu fostul selectioner al Romaniei, Victor Piturca cu care are si un fiu, Edan, a dezvaluit pentru emisiunea online "Fita cu Adita" faptul ca pe Reghecampf nu l-a vazut decat o data in viata ei, in casa celor doi, deci nu s-a pus niciodata problema unei relatii cu antrenorul.

”Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria, la ei acasă, de Crăciun. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva.” 

Vica Blochina despre Victor Piturca: ""Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani"

Citeste si: Câți bani a cheltuit Anamaria Prodan ca să aibă dantura perfectă! Impresara a înflorit după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Mai mult, intrebata care se actuala sa relatie cu Victor Piturca, Vica Blochina a dat de inteles ca nu are prea multe tangente si ca l-a vazut o singura data atunci i-a dus baiatul acasa la el, iar antrenorul nici macar nu a privit-o.

In plus, Vica a tinut sa spuna ca Victor Piturca arata si acum foarte bine la cei 65 de ani pe care ii are: "Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”,
a mărturisit Vica Blochina. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.