Vica Blochina e nemultumita total! Nu a gasit nicio casa pe gustul ei si bona o streseaza: "Nu i-am raspuns la telefon si m-am trezit cu ea la usa"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:42

La cerintele insistente ale lui Edan, Vica Blochina s-a apucat de cautat vile de lux la marginea Capitalei sau chiar si in judetul Ilfov.

Din nefericire pentru ea, majoritatea sunt prea departe de centru si nu stie ce va face cu scoala lui Edan. Micutul i-a spus mamei sale ca ar vrea sa mearga si la o scoala de canto din apropiere, dar si la o scoala de fotbal.

Micutul a parut incantat de vila, dar Vica l-a refuzat. Aceasta sustine ca totul e prea departe, fie nu sunt camerele ok, fie e drumul prea accidentat.



"Nu stiu ce sa fac cu scoala lui Edan. E prea departe. Acum ma suna Daniela (n.r. bona), ce sa fac? Ce sa imi zica? A fost foarte neserioasa, doua saptamani m-a lasat cu ochii in soare. Nu credeam ca este atat de greu sa gasesti o casa. Mi-a placut imparteala la una... dar e departe. La mine e asa: intru si daca am feeling, aia e. Daca nu simt, nu o iau.
E misto casa, dar nu imi place zona. Apartamentul asta e ok.

Edan, de Daniela ti-a placut? Mie nu mi-a placut ca a plecat ca o lasa. Adevarul ca e greu fara o femeie. Daniela e un om perseverent, ne-am trezit cu ea la usa daca nu i-am raspuns la telefon. Cred ca a complotat cu Fernando. Imi e greu fara femeie in casa, 2 saptamani am stat fara ea", a marturisit Vica la WOWbiz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”