Vica Blochina este o bomba sexy, insa nu vrea sa fie vazuta in costum de baie la plaja! Uite ce secret a dezvaluit despre ea. Blonda isi face singura cremele de protectie solara

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Vica Blochina este una din vedetele care arata extraordinar si cu toate acestea, ea spune ca are si defecte pe care nu le suporta sa le vada.

Vedeta a dezvaluit ce trucuri foloseste la plaja pentru a arata impecabil si a tinut sa precizeze ca nu ii place sa stea pe o plaja aglomerata pentru ca nu suporta ca lumea sa se uite la ea si sa ii gaseasca defecte. Vica a dezvaluit ca oricat de mult ar munci la sala sau ar face masaje, tot i se pare ca are celulita si atunci daca se afla pe plaja cu atat mai mult soarele refelcta acest lucru si nu ii place sa se expuna.

Cu toate acestea, Vica a dezvaluit ca isi face singura cremele de protectie solara si folseste doar ingrediente naturale, avand un efect garantat asupra pielii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.