Vica Blochina, mărturisiri emoționante la 40 de întrebări cu Denise Rifai! “Nu mi-a spus niciodată că mă iubește, dar a avut mereu grijă de mine…”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 30 mai 2023, 10:33

Vica Blochina, fostă balerină, a făcut unele declarații emoționante în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată aseară, la Kanal D. În timpul interviului, ea a vorbit despre dificultățile prin care a trecut pentru a ajunge balerină și a evocat relația cu tatăl său.

Vica Blochina a mărturisit că a suferit mult pentru a-și îndeplini visul de a deveni balerină. În ciuda aparentei sale puternice și a faptului că mereu zâmbește, ea a dezvăluit că in copilarie a avut parte de o educație severă în Lituania, unde era necesar să fii supus la bătăi și jigniri pentru a performa în dans. Aceasta a fost o experiență dificilă pentru ea, începând de la vârsta de 4 ani.

Foarte multa suferinta am indurat, chiar acum ascult intrebarile si nu imi vine sa cred. La cat de puternica sunt eu si rad tot timpul… A fost foarte greu pentru un copil de 4 ani... educatia la noi (n.r. In Lituania) a fost, daca vrei sa fii foarte bun trebuie sa fii batut si jignit. Asa am crescut, batuta si jignita in sala de dans ”, a declarat Vica cu ochii in lacrimi. 

Citește și: „Nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni”. Ce personalități celebre au venit în barul Melody?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vica a vorbit despre tatăl său

În continuare, Vica a vorbit despre tatăl său și recunoștința pe care o simte față de el. Ea a afirmat că a avut o relație foarte bună cu tatăl său și că acesta a fost un părinte iubitor și grijuliu. Vica Blochina și-a împărtășit aceste amintiri personale cu sinceritate și într-un mod emoționant în timpul interviului. Ea a subliniat eforturile și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și urma pasiunea pentru dans și a evidențiat importanța sprijinului și iubirii familiei în realizarea acestui vis.

I-as multumi pentru tot tatalui meu, pentru ce sunt eu acum. Am avut o relatie foarte buna cu tata… M-a iubit foarte mult, a fost un parinte bun. Poate, intr-adevar, foarte dur, nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste, dar a avut mereu grija de mine…”,  a povestit vedeta.

Citește și: „L-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”. Care este adevărul din spatele relației Vicăi Blochina cu Victor Pițurcă