Vica Blochina si-a aratat noile silicoane in direct! GALERIE FOTO INCENDIARA CU SANII Vicai

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 17:15

Vica Blochina, fosta amanta a selectionerului Victor Piturca, este mandra de rezultatul pe care il are dupa operatia de marire a sanilor.

Vica este mai mult decat incantata de noile perechi de silicoane si chiar si i-a aratat in direct spre deliciul reporterului Marius Nita, dar si a spectatorilor. Ai o dulceata des ani, a spus el, fastacindu-se.

Iubitul meu nu a pus mana pe ei inca pentru ca ii e teama, tu esti primul, a spus Vica lui Marius. Eu sunt diva pentru iubitul meu, inca nu imi asigur sanii.
Intrebata daca va poza in revistele dedicate barbatilor, Vica a spus ca se mai gandeste si ca inca nu a primit oferte. Acum ma consider perfecta, cel putin pentru Marius, glumeste Vica. La inceput, fosta iubita a lui Piturca a spus ca i-a fost frica se uite la sani prima data, insa si-a facut curaj si s-a uitat acasa singura in oglinda. 

Vica a spus ca singura isi face produsele pentru tratament pentru ca ii place ca totul sa fie natural. "Mi-au
iesit perfect. Ma simt un alt om. Abia astept sa imbrac o rochie frumoasa. Mi-a fost frica sa vad cusaturile, dar sunt foarte mici. Nu mai am nici dureri. Am dimensiunile perfecte.

La sani nu poţi lucra la sala, dar restul le fac la sala. Nu mai fac nicio intervenţie""Saptamana viitoare plec la mare, dar nu la noi. Nu o sa fac topless pentru ca nu am voie.
De obicei nu fac pentru ca mi-e frica de soare, dar acum imi plac sanii mei. Sfatuiesc fetele care au o problema cu sanii lor sa isi puna silicoane"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.