Vica Blochina si-a scos mama din minti! A incercat sa o cupleze pe ascuns cu un barbat ca sa nu mai fie singura! A iesit HAOS!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Aventurile Vicai Blochina continua! De data aceasta, blonda a incercat sa ii gaseasca un iubit, pe ascuns, cu ajutorul unei agentii matrimoniale.

 

Vica Blochina si-a scos mama din minti! A incercat sa o cupleze pe ascuns cu un barbat ca sa nu mai fie singura! A iesit HAOS!
Aventurile Vicai Blochina continua! De data aceasta, blonda a incercat sa ii gaseasca un iubit, pe ascuns, cu ajutorul unei agentii matrimoniale. Fosta iubita a lui Piturca a crezut ca face un gest bun de care mama ei se va bucura enorm, dar s-a inselat.
"Dupa ce a murit tata, la cativa ani, mama si-a gasit iubit si a stat cu el cativa ani. Speram sa fie fericita pentru ca noi, copiii, suntem plecati. Vreau sa ii caut un iubit, chiar daca eu nu am pentru mine. Fac asta pentru ca mama nici nu are prieteni, nu trebuie sa ii fie neaparat iubit, ci pot sa iasa impreuna. Mama are 60 si ceva de ani, are nevoie de un prieten.
E scorpion, vaduva, ochi albastri, blonda, e pensionata. Nu vreau un barbat mai in varsta ca ea, mai tanar ca sa nu isi imparta pastile intre ei.
Mama nu stie ce fac. Am avut o discutie in care ma intreba de prietenul meu si mi-am dat seama ca i-ar placea sa aiba pe cineva. Trebuie sa vad cum o conving pe mama sa faca asta", a spus Vica Blochina la WOWbiz.
"Va pot ajuta, dar nu se va intampla peste noapte", a spus tanara de la agentia de matrimoniale.
Dupa vizita de la matrimoniale, Vica Blochina a programat o zi la SPA alaturi de mama ei ca sa o traga de limba ca sa afle daca vrea iubit sau nu. Asa ca a dus-o la o zi de relaxare totala ca sa o pregateasca pentru vestea cea mare: ca vrea sa ii caute iubit.
Din nefericire, mama Vicai s-a suparat.
"Cu ce ti-am gresit eu tie? De ce sa faci asta, sa te duci la agentie? Eu nu raman aici, am casa mea, ma asteapta mama, prietenele mele... Daca vrei iubit, cauta pentru tine, eu nu am nevoie. Cel mai bine e la casa ta, nu raman aici", a spus doamna Blochina in timp ce a plecat din incaperea unde se afla si fiica ei.
Din fericire pentru Vica, Edan si-a facut aparitia la SPA si a reusit sa isi impace bunica si mama care a promis ca nu o sa mai faca asa ceva.

Fosta iubita a lui Piturca a crezut ca face un gest bun de care mama ei se va bucura enorm, dar s-a inselat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Urmareste aici mterialul video!