Vica, despre Victor Piturca: "Nu sunt indragostita de el, dar il iubesc foarte mult"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:32

Vica lui Piturca a fost in platoul emisiunii "CanCan TV" pentru a face noi dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu Piturca.

Aceasta este de parere ca Victor Piturca o sa-si recunoasca copilul in ciuda celor aparute in presa. "Chiar acum intreaba foarte mult de el si educatoarea de la gradinita mi-a spus acelasi lucru, si este trist. Eu acum i-am spus ca e plecat si ca o sa vina, eu cred ca o sa-si refaca relatia cu copilul lui", a marturisit Vica.

Aprope 9000 de euro cere Vica drept pensie alimentara.
"Din punct de vedere legal este pana la 25% din venit, dar se face calcului de cat are nevoie copilul si 9000 de euro este suma la care se ridica cheltuielile lunare. Copilul a fost crescut la un anumit standard", a spus Vica.

"Eu il iubesc pe el. Eu tin foarte mult la el, nu sunt indragostita, dar il iubesc foarte mult"
, a declarat Vica

"Piturca a aflat ca am facut din poze si s-a suparat foarte tare.
Noi n-am mai vorbit imediat dupa asta aproape o luna. Intre noi au fost si certuri, dar au fost si lucruri foarte frumoase. Noi nu am petrecut Valentine`s Day niciodata. El nu suporta mirosul de la lumanari, el nu e romantic, el este foarte destept, foarte carismatic si foarte haios. Mi-as dori sa ma sune si din tot sufletul meu si sa vina la copil, chiar imi este dor de el.
As vrea sa o terminam odata, asta e datoria mea fata de copilul meu de aceea trebuie sa duc acest proces"
, a mai adaugat Vica pe parcursul emisiunii "CanCan TV".

Aceasta a spus ca a facut un avort pentru ca a fost ranita foarte atre de Piturca. "Am mai avut doua pe una am pierdut-o si de una am scapat. Eu cand am fost insarcinata am avut un apartament, era apartamentul lui si intr-o zi m-am dus la masina sa iau ceva, atunci era insarcinata in opt saptamani.
Am luat cheile de la apartament si am vrut sa dau o tura pe la apartament sa vad ce se intampla pe acolo si acolo era cineva in casa, nu era Piti. Era o domnisoara care mi-a deschis usa si am intrat in apartamentul meu si am intrebat-o cine e si ce cauta acolo. Eu nu stiu daca avea sau nu o relatie cu Piti, dar atunci am renunta la sarcina si am plecat, iar mie mi-a fost foarte greu atunci".


Acesta a povestit de ea ca si cum ar fi fost o straina, iar dupa acest moment neplacut Vica a marturisit ca si-a vandut apartamentul respectiv si ca acea domnisoara tot acolo statea.

Intrebata daca exista viata amoroasa dupa Victor Piturca aceasta a spus: "Exista!".