Vica lui Piturca a primit o LOVITURA DE GRATIE din partea selectionerului roman

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:54

Vica Blochina ar putea sa-si mute resedinta in sala de judecata.

Ar economisi si timp si bani. Nu mai putin de 3 procese o vizeaza si aproape toate se leaga de situatia ei financiara. Cel mai dureros dintre ele s-a finalizat luna trecuta, cand o instanta de judecata a decis ca Vica nu are de ales: ori isi inmatriculeaza bijuteria pe patru roti pe care o conduce, ori o radiaza.

Aceasta a fost cererea firmei pe care era inregistrata initial masina, iar judecatorii au acceptat-o.
Gurile rele spun ca fostul amant, Piti, i-ar fi daruit bolidul, insa acum pare-se ca isi doreste sa intrerupa orice legatura cu Vica. Si aceasta nu este singura problema!

Vica trebuie sa-si plateasca amenzile la politia Rutiera, in valoare de 750 de lei, dar si intretinerea la apartamentul pe care tot fostul amant i l-ar fi daruit. Asociatia de proprietari a depus mai multe actiuni impotriva lituaniencei in care ii cere sa isi plateasca darile.
Vica, insa, nu pare foarte afectata de situatie. Departe de plaiurile mioritice, s-a limitat sa comenteze:" Ce amenzi. Nu sunt in tara!"

Si in 2011 fosta amanta a lui Piti a fost obligata tot de instanta sa-si plateasca intretinerea. Iar suma nu era deloc de neglijat: peste14.000 de lei. Si pentru ca tacamul sa fie complet, tot dintr-o sala de judecata mai vine o veste rea.


Victor Piturca a cerut oficial custodia copilului lor. Asa ca Vica va mai avea inca o vizita de facut in instanta si pentru lamurirea acestei probleme. Ramane, insa, de vazut cand si daca cei doi se vor vedea in fata judecatorilor, pentru ca magistratii nu au stabilit inca termenul pentru acest proces.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.