Vichi Răileanu a născut! Numele ales de actriță pentru fetița ei

Autor: Bianca Vidoi

Vichi Răileanu

Sursa: Instagram vichi_raileanu

Vichi Răileanu are un băiețel cu care se mândrește, iar în urmă cu câteva ore, aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Vichi Răileanu este o actriță cunoscută din țara noastră, iar aceasta are o familie frumoasă, la care a adăugat încă o persoană după ce a născut în urmă cu doar câteva ore. Deși a avut parte de o sarcină problematică, Vichi Răileanu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar numele pe care l-a ales pentru aceasta l-a împărtășit cu admiratorii ei pe rețelele sociale.

Vichi Răileanu a născut

Vichi Răileanu are un copil din prima ei căsătorie, Carol, cu actorul Conrad Mericoffer, de care a divorțat în anul 2020. După acest divorț, actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Ștefănescu, pe care l-a întâlnit în anul 2021. Conexiunea dintre cei doi a fost una atât de puternică, încât după doi ani au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească. 

Nunta au făcut-o în vara anului 2023, iar prima lună de vară a anului 2024 le-a întrăgit familia, după ce Vichi Răileanu a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Aceasta a împărtășit cu admiratorii ei de pe rețelele de socializare mai multe imagini cu burtica ei pe parcursul sarcinii, iar atunci când a venit momentul nașterii, Vichi Răileanu i-a anunțat pe fanii ei că a adus pe lume minunea ei de fetiță, prin intermediul unei fotografii emoționante. 

Citește și: Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alături de fotografia în care apăreau Vichi Răileanu, soțul acesteia și fetița acestora, actrița a adăugat descrierea în care dezvăluie care este numele ales pentru nou-născută. „Suntem cei mai fericiți din lume/Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”,  a scris Vichi Răileanu, pe Instagram. După acest anunț, oamenii din comentarii i-au lăsat actriței sute de mesaje prin care își împărtășeau gândurile bune.

Sarcina artistei a fost una problematică la început

Cele nouă luni de sarcină au trecut pentru Vichi Răileanu, iar acum aceasta, alături de soțul ei, Adrian Ștefănescu, se bucură să o aibă alături de ei pe fetița lor. Cu toate acestea, primele luni de sarcină nu au fost foarte ușoare pentru Vichi Răileanu, deoarece aceasta s-a confruntat cu sângerări, provocate de un hematom. Alături de această problemă, starea psihică a actriței nu a fost una foarte bună, astfel Vichi Răileanu s-a învinovățit pentru că starea ei psihică îi poate afecta copilul de pântece.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă. Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, a povestit Vichi Răileanu, potrivit spynews.ro.