VICTIMA A STATULUI! A murit dupa ce a primit o instiintare de plata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 09:55

Mariana Bratu este victima Statului!

Asta sustin rudele femeii in varsta de 55 de ani care al carei sfarsit s-ar fi tras de la o simpla instiintare de plata. Femeia era somera, dar in paralel lucra la o asociatie de locatari. La sfarsitul lunii martie, a primit o scrisoare de la Fisc prin care era instiintata ca are de inapoiat o suma uriasa vreo 5500 de lei.

La vederea notificarii, femeii i s-a facut rau.
A fost dusa la spitalul judetean, internata si diagnosticata cu atac cerebral. Aici in loc sa isi gaseasca salvarea si a gasit sfarsitul, spune fiul femeii.

Timp de o luna si jumatate cat a fost internata, femeia nu a fost ingrijita cum trebuie sustine familia care ii acuza pe medici ca nu au facut tot ce trebuia. La randul sau, conducerea spitalului se apara si sustine ca nu poate incepe o ancheta atata vreme cat nu exista o plangere.


Am incercat si noi sa aflam daca instiintarea a fost sau nu o greseala asa ca am sunat la agentia judeteana de ocupare a fortei de munca. Nimeni nu stia nimic de acest caz. Dupa ce s-a minunat de ce a auzit, o doamna amabila ne a promis ca se intereseaza si sa revenim cu telefonul.

A avut sau nu a avut, nu am reusit nici noi sa aflam, pentru ca nimeni nu ne-a mai raspuns la tefefon.
Nici raposata nu va fi stii vreodata daca moartea i s-a tras dintr-o eroare a unui functionar.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.