VICTIME ale produselor cosmetice. 12 machiaje DEZASTRUOASE! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:36

Machiajul poate face ca o persoana sa fie mai frumoasa, dar sunt situatii in care daca nu ar fi existat ar fi fost mult mai bine.

Nu toate femeile stiu sa se machieze in asa fel incat sa-si scoata trasaturile fetei in evidenta, multe exagereaza folosind exagerat de mult rimel, blush sau abuzand de toate. De regula, atunci cand o femeie se machiaza ar trebuisa sa stie faptul ca trebuie sa stie ce vrea sa scoata in evedenta, adica buzele sau ochii si in functoe de acest lucru sa-si aplice produsele cosmetice.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Cu

toate acestea, tinerele de mai jos nu au tinut cont de nimic atunci cand s-au machiat, iar rezultatul a fost pe masura. Nu va vine sa credeti? Vezi GALERIA FOTO de mai jos si poti vede ce in inseamna sa abuzezi de machiaj.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.