Victimele accidentului din Muntenegru SE LUPTA in continuare pentru viata! Vezi cum se simt ranitii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

Victimele teribilului accident din Muntenegru se lupta in continuare pentru viata!

Trei dintre ranitii de la Spitalele Floreasca si Universitar se zbat intre viata si moarte. Bietii oameni sunt in stare critica. Un miracol asteapta si rudele ranitilor. Se roaga clipa de clipa pentru ca cei dragi sa-si revina si sa se intoarca acasa.

 

Pe langa cei trei, alti 25 de raniti se afla inca pe paturile spitalelor din Capitala, unde au fost  internati. Isi  revin cu greu  din starea de soc de dupa tragedia din Muntenegru.

 

Ieri, unul dintre ranitii internati la Spitalul Elias a fost externat, iar astazi  ar urma alti doi pacienti sa fie trimisi acasa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

 

Chiar daca isi vor reveni, victimele tragediei din Muntenegru vor fi marcate pe viata.

Asta spune psihologul Ioana Tãnase care a mers, in mod voluntar, la toate spitalele din Bucuresti unde au fost dusi ranitii, pentru a-i consilia.

 

Inainte de a fi externati, ranitii din accidentul din Muntenegru vor primi in continuare ajutor psihologic specializat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.