Victor Ciutacu a recunoscut că soția lui aduce mai mulți bani în casă. Cât valorează penthouse-ul în care locuiește familia Ciutacu

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 mar 2024, 11:12

Victor Ciutacu a recunoscut că soția lui aduce mai mulți bani în casă

Sursa: Captură KANAL D „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Victor Ciutacu a surprins pe toată lumea cu ultimele sale declarații în ceea ce privește veniturile familiei sale. Jurnalistul a recunoscut că soția lui aduce mai mulți bani în casă.

Cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta de televiziune nu s-a sfiit să recunoască faptul că Mariana Ciutacu, soția lui, aduce mai mulți bani în casă, dar a lămurit și zvonurile în ceea ce privește penthouse-ul de lux în care ar locui familia Ciutacu.

Victor Ciutacu a recunoscut faptul că soția lui aduce mai mulți bani în casă

Mariana Ciutacu, soția cunoscutului jurnalist Victor Ciutacu, a avut o carieră cu multiple direcții și provocări. Deși a terminat Politehnica, specializându-se în Inginerie, Mariana și-a urmat propriul drum profesional, departe de domeniul tehnic. Trecând prin diverse experiențe în mediul corporatist și în comunicare, ea a acumulat experiență în PR și a activat ca purtător de cuvânt. În prezent, Mariana Ciutacu și-a îndreptat atenția spre antreprenoriat.

Întrebat de Denise Rifai dacă soția lui aduce mai mulți bani în casă, acesta a răspuns sincer, susținând faptul că soția lui câștigă mult mai bine la ora actuală, în comparație cu el. Jurnalistul susține că soția lui a renunțat la politică și că a devenit antreprenor. Potrivit celor spuse de Victor Ciutacu, aceasta ar administra și ar deține o proprietate în valoare de 200. 000 de euro.

Citește și: Victor Ciutacu, adevărul despre divorț! Cine este și cum arată soția lui! Ce doi au împreună un fiu pe nume Vlăduț

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„La ora asta...da, câștigă mai bine. Nu locuiam în luxosul penthouse. Penthouse-ul nu aparținea familiei Ciutacu, aparține unei companii pe care soția mea o administrează și o deține în proprietate de 100%. Ilustra mea soție a decis să se facă antreprenor, după ce nu a mai avut loc în politică. Da, la această oră, soția vedetei de televiziune Victor Ciutacu aduce mai mulți bani în familia Ciutacu, decât aduce Victor Ciutacu”,  a

spus Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce spune Victor Ciutacu în legătură cu penthouse-ul în valoare de 200.000 de euro

În ciuda zvonurilor precum că familia Ciutacu ar locui într-un penthouse în valoare de 200.000 de euro, Victor Ciutacu a dezvăluit că acest lucru ar fi complet fals. Jurnalistul a dezvăluit că penthouse-ul aparține soției sale și acolo ar fi sediul firmei sale, nu locuința familiei Ciutacu.

Citește și: De necrezut! Ce studii are, de fapt, jurnalistul Victor Ciutacu! Biografie și CV mai puțin cunoscute

Victor Ciutacu a declarat că respectiva locație este o firmă, nu o casă, și că familia sa locuiește acolo unde a trăit întotdeauna și unde intenționează să rămână pentru mulți ani de acum încolo.

„Aia este o firmă, nu este o casă. Familia Ciutacu locuiește acolo unde a locuit întotdeauna și unde are de gând să locuiască mulți ani de aici încolo”, a mai spus Victor Ciutacu.