Victor Ciutacu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mar 2024, 17:43

Duminica aceasta, imediat după reality-ul de aventură “Insula de 1 milion”, telespectatorii vor fi martorii unui interviu maraton cu jurnalistul Victor Ciutacu.

Acesta intra în presă scrisă în urmă cu trei decenii. Foarte activ în zona jurnalismului politic, Victor Ciutacu a ocupat și funcția de consilier de ministru.

Victor Ciutacu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De peste 15 ani își expune opiniile pe TV; vehemența și stilul acid, inconfundabil, l-au aruncat în centrul unor scandaluri, ce au ținut prima pagină a ziarelor și, uneori, s-au mutat și în sala de judecată. Victor Ciutacu este căsătorit și are un fiu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevăratul motiv al divorțului de Gabi Bădălău: „Nu mai era nimic între noi. Când ai bani mulți se întâmplă lucrul acesta”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

“Mai este aroganța cartea dvs. de vizită?”, “Care este cel mai mare compromis profesional pe care l-ați făcut?”, “Care este prețul lui Victor Ciutacu?”, “Cât de mult va lipsește Traian Băsescu?”, “Sunteți misogin?”. “Aduce soția mai mulți bani în casă?”, “Care este maneaua dvs. preferată?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Victor Ciutacu la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în ediția de duminică a emisiunii.

Citește și: „M-am simțit marginalizată”. Sanda Ladoși, dezvăluiri surprinzătoare despre ”afacerea” Eurovision. Ce se întâmpla, de fapt, în culise