Victor de la Puterea dragostei este cel mai nou concurent! Pentru cine a venit carismaticul fotomodel si ce DETALII uluitoare au iesit la iveala despre el!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 iul 2021, 17:07
Victor, noul concurent de la Puterea dragostei o place pe Mariana
Sursa: Captură KANAL D

Noul concurent, Victor, care a intrat in casa Puterea dragostei a facut furori printre fetele care inca isi cauta perechea.

La inceputul acestei saptamani in casa Puterea dragostei si-a facut aparitia Victor, un nou concurent care a venit sa isi caute jumatatea!

In cea mai Gala precedenta a emisiunii Puterea dragostei, cel care a parasit casa iubirii a fost Paul, in urma mesajului dezvaluit de cutia Pandorei, care a transmis faptul ca mama tanarului urma sa treaca printr-o interventie medicala delicata si avea mare nevoie de sprijinul fiului ei.

Desi a incercat din rasputeri sa isi gaseasca jumatatea ideala, Paul nu a reusit si in cele din urma a fost nevoit sa se retraga din emisiune mai devreme decat si-ar fi dorit, insa sanatatea mamei sale a fost mult mai importanta, astfel ca tanarul a decis sa plece acasa.

Dupa plecarea lui Paul din emisiune, toti concurentii se asteptau ca in locul lui sa intre un nou baiat dornic sa isi gaseasca sufletul pereche.

Si acesta a si aparut inca de la inceputul acestei saptamani, spre mare incantare a fetelor.

Victor este noul concurent de la Puterea dragostei!

In editia de marti a emisiunii Puterea dragostei, fetele au fost placut surprinse de aparitia unui nou concurent in casa iubirii. Inca de cum a ajuns printre ele, tanarul pe nume Victor, a inceput sa primeasca tot felul de intrebari menite sa le dezvaluie detalii despre el.


Vizibil emotionat, Victor a facut cunostinta respectuos cu toate fetele si le-a sarutat tandru pe obraz, apoi a inceput sa le raspunda fetelor rand pe rand.

Acesta le-a marturisit ca are 22 de ani, vine din Cluj Napoca si este in zodia Pesti. Mai mult decat atat, tanarul le-a spus fetelor ca este fotomodel international, starnind astfel si mai multa curiozitate din partea lor.


Intrebat daca si-a conturat deja un top al celor mai admirate fete din casa Puterea dragostei, Victor a recunoscut ca le place mai mult pe Aya, Adelina si Mariana, insa cu toate acestea si-a dori sa le cunoasca mai intai pe toate si abia apoi sa decida asupra careia dintre ele se va focusa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am trei favorite in casa, adica am facut un top trei inainte da vin aici si ar fi: Aya, Adelina si Mariana! Sincer eu vreau sa va cunosc pe toate, acum depinde de caracter! Ultima mea relatie s-a terminat acum sase luni de zile!", a spus Victor.

In cele din urma, Victor a hotarat sa o invite la primul dans pe Mariana, spre surprinderea celorlalte fete.

Cei doi au dansat destul de apropiati si la un moment dat tanarul Victor chiar a incercat sa o sarute pe obraz pe Mariana, insa aceasta s-a ferit! Ramane de vazut daca intre Victor si Mariana se va infiripa o idila in casa Puterea dragostei dupa ce se vor cunoaste mai bine, mai ales acum cand Comanici a plecat din emisiune. 

Citeste si: Raluca Munte a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite: "Nu am mai putut să respir...”

Citeste si: Alexandra arunca bomba! "Eu cred ca Amirei ii place foarte mult de Marinescu si vrea sa ti-l fure" Cum va reactiona Maria, care va interveni prin video call, aflati sambata, la Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.