Victor Piturca: "Daca batem la Istanbul, in proportie de 75 la suta am scapat de turci"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:34

Echipa nationala de fotbal a Romaniei s-a reunit pentru "dubla" cu Turcia si Olanda. La conferinta de presa de dupa antrenamentul de luni, Victor Piturca a parut sigur de forta "tricolorilor".

"Daca batem la Istanbul, in proportie de 75 la suta am scapat de turci in lupta pentru calificare si pentru locul doi in grupa", a punctat selectionerul.

 

In aceeasi nota optimista a facut declaratii si Adrian Mutu, revenit la echipa nationala dupa un an de absenta: "Vrem sase puncte, dar pentru ca jucam cu cele mai bune echipe din grupa, ar fi bune si doua egaluri".

 

"Briliantul" a vorbit si de jucatorii tineri selectionati de Piturca: "Imi plac mult Grozav si Maxim. Sunt doi jucator foarte talentati. Sper sa ramana cu picioarele pe pamant si sa continue la fel de bine".

 

Echipa nationala a Romaniei va intalni Turcia, vineri, 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul si Olanda, marti, 16 octombrie, de la ora 21.00,

pe Arena Nationala, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

 

Iata lotul selectionat de Victor Piturca pentru "dubla" cu Turcia si Olanda:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

PORTARI: Tatarusanu, Pantilimon, Bornescu

 

FUNDASI: Luchin, Tamas, Gaman, Gardos, Goian, Dr.

Grigore, Rat, Latovlevici

 

MIJLOCASI: Torje, Ad. Popa, Pintilii, Cocis, Bourceanu, C. Lazar, Al. Maxim, Chipciu

 

ATACANTI: Mutu, B. Stancu, Marica, Grozav

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?