Victor Ponta îl atacă pe Traian Băsescu: "Este singurul dușman"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 09 dec 2020, 00:24
Victor Ponta vorbește despre cel mai mare dușman politic

Victor Ponta se află față în față cu Denise Rifai și răspunde la cele 40 de întrebări care au rolul să dezvăluie aspectele din viața de politician, dar și pe cele ale vieții personale.

Victor Ponta, fost Prim Ministru al României în perioada 2012 – 2015, candidat la alegeri prezidențiale și actual deputat și președinte de partid, cu o îndelungată experiență în politică și o notorietate care a venit la pachet cu foarte multe controverse, va trebui să răspundă celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai.

Ce a răspuns Victor Ponta la întrebarea: Cine este cel mai mare dușman politic al dvs.?

Victor Ponta este o personalitate complexă și va răspunde întrebărilor adresate de una dintre cele mai incisive jurnaliste din România, Denise Rifai. Telespectatorii vor avea ocazia să descopere și o latură mai puțin explorată a lui Victor Ponta.

În ediția din această seară, Victor Ponta a clarificat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” care este cel mai mare dușman al lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fostul Prim Ministru al României a declarat că domnul Traian Băsescu este singurul lui dușman, iar pe ceilalți îi consideră adversari politici.

Citeste si: Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de RETRAGEREA din viata politică!

"Regret că m-am certat cu toată lumea din politică, cu excepția lui Traian Băsescu. Suntem exact ca ziua cu noaptea, soarele cu luna, pisica cu câinele.

Cred că și pe lumea cealaltă ne-am certa, dar probabil că el o să meargă în Iad și eu sper să merg în Rai, totuși. Altfel, dacă ajungem în același loc, ne certăm și acolo. Domnul Băsescu este singurul dușman. Restul... îi consider adversari politici. E o mare diferență. Dușman e un termen chiar... vine din limba turcă. Doar pe Traian Băsescu pot să-l pun la dușmani, restul sunt adversari politici cu care m-am luptat, cu care m-am împăcat.
Pe criteriul că politica e politică și că nu îmi sunt, de fapt, prieteni. Când am considerat că în politică am prieteni, am plătit foarte scump această greșeală."
, a mărturisit Victor Pont în cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.