Victor Ponta: "Nu renunt la titlul de doctor! Decizia Consiliului este o executie mafiota"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 08:30

Premierul Victor Ponta sustine ca membrii Consiliului care au stabilit ca teza sa de doctorat reprezinta un plagiat s-au reunit din partea PDL ca pentru o "executie mafiota", fara sa fi studiat vreodata o astfel de lucrare, si a precizat ca nu va renunta la titlul de doctor si nici nu va demisiona.

"Am muncit foarte mult pentru teza de doctorat si sunt foarte mândru de ea. Este o mizerie politica", a spus Victor Ponta.

 

El a precizat ca nu se va folosi de titlul de doctor, dar ca nici nu va renunta la acesta, in conditiile in care a respectat toate standardele existente la momentul redactarii.

 

Ponta a declarat totodata ca nu va demisiona din cauza acuzatiilor de plagiat, ci doar daca nu isi va putea indeplini mandatul de prim-ministru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a decis, in sedinta de vineri, ca premierul Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, fiind propusa Ministerului Educatiei retragerea titlului de doctor.

 

Presedintele Consiliului, Marius Andruh, declara ca a fost analizata, pagina cu pagina, o lucrare de 307 pagini, constatându-se ca 85 dintre acestea sunt copieri fara indicarea sursei, foarte usor de detectat.



Sursa: Mediafax.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?