Victor Ponta s-a intors in tara! El si-a facut intrarea in Guvern schiopatand si purtand barba

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:36

devarata surpriza au avut-o, insa, cei care l-au intampinat: dupa aproape o luna, Ponta a venit din Turcia cu un nou look.

La primele ore ale diminetii, masina in care se afla Victor Ponta oprea in fata scarilor Guvernului. Din ea a iesit Ponta schiopatand si sustinut de carje, in timp ce urca incet treptele cladirii.

Au urmat saluturile de rigoare si zambetele de bun-venit din partea presedintelui interimar al PSD, Rovana Plumb si a premierului interimar Gabriel Oprea.

Desi premierul a fost zgarcit cu jurnalistii, camera de luat vederi a surprins o figura complet noua: perciunii sunt crescuti pana dincolo de mijlocul obrazului, are mustata si o barba de toata frumusetea.

Daca n-ai sti, mai ca te-ai intreba a cui este noua figura care zambeste relaxat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Victor Ponta are multe de recuperat dupa absenta de mai bine de 3 saptamani de la sefia Executivului. El a suferit o operatie chirurgicala la genunchi, in Turcia, unde a si ramas pentru perioada de recuperare. 

In tot acest timp, functiile sale au fost preluate de Gabriel Oprea. Ponta i-a transmis un document presedintelui Iohannis in care il anunta ca este din nou capabil sa exercite functia de premier, incepând de mâine.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.