Victor Ponta, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 06 dec 2020, 21:00

Marți, 8 decembrie, de la ora 23:00, fostul premier al României va clarifica o serie de aspecte ce țin de cariera politică și viața personală, în emisiunea difuzată de Kanal D

Marți, 8 decembrie, Victor Ponta vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a clarifica o serie de aspecte, atât în ceea ce privește cariera de om politic, aflată sub lupa mediatică, cât și viața privată a acestuia. Fost Prim Ministru al României în perioada 2012 – 2015, candidat la alegeri prezidențiale și actual deputat și președinte de partid, cu o îndelungată experiență în politică și o notorietate care a venit la pachet cu foarte multe controverse, Victor Ponta va trebui să răspundă celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, în ediția de marți a emisiunii.

“Sunt pregătit pentru ceva teribil, ce nu mi s-a mai întâmplat! Am zis că le-am văzut pe toate în acești ani de politică… ”, a spus Victor Ponta, chiar înainte de a fi supus tirului de întrebări.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“Veti ajunge vreodata Presedintele Romaniei?”, “Ati fost racolat de Securitate, in liceu?”, “Cati bani va intra lunar in casa?”, “V-ati lecuit de aroganta?”, “De ce v-ati casatorit doar in strainatate?  sunt

doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate fostului Premier al Romaniei in editia de marti a emisiunii, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!