Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia. Vedeta vorbește în premiera despre cea mai grea perioada prin care a trecut micuța

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 ian 2023, 02:25

Victor Slav nu ii poate refuza nimic fiicei sale

Sursa: Instagram

Victor Slav si fiica lui, Sofia, au o relatie tata-fiu speciala si chiat daca prezentatorul TV este foarte discret cu privire la acest subiect, a dat din casa cateva detalii.

Victor Slav o adora pe fiica lui, Sofia si i-ar face toate poftele deoarece marturiseste cu inima deschisa ca nu ii poate rezista sub nicio forma "micii santajiste". Prezentatorul TV recunoaste ca ii ofera tot pustoaica isi doreste pentru ca e la varsta copilariei cand universul ei este plin doar de jucarii.

Citeste si: EXCLUSIV! La câteva lui după terminarea Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a dezvăluit ce crede despre Maurice Munteanu

Ce nu ii poti refuza fiicei tale vreodata?

Victor Slav: "Sunt in faza in care nu pot sa ii refuz mai nimic.:) Este un copil minunat si rasfatat iar in momentele in care suntem impreuna ii iau tot ceea ce ea isi doreste, mai ales ca este vorba in principal despre jucarii. Sofia este la varsta la care nu as putea sa ii refuz nimic din ce isi doreste si ii pot oferi.

In acest moment, clar, este prea mica, insa ce i-ai spune Sofiei daca ar vrea sa aiba o cariera in televiziune sau ar veni la tine si ar zice ca vrea sa fie actrita?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iubita lui Victor Slav, schimbare radicală de look! Abia o mai recunosti! Uite cum arată acum Selina

Victor Slav: "Copilul trebuie sa aleaga ce doreste sa faca in viata, datoria parintelui este sa ii observe aptitudinile si sa le dezvolte. Intre televiziune si actorie, cred ca spre actorie are cele mai multe inclinatii in acest moment.

Vom vedea pe parcurs, dar stie sa obtine ceea ce doreste, trece din stari in stari, este o actrita desavarsita.:)

Care a fost cea mai mare provocare ca tata de cand o ai pe Sofia?

Victor Slav: "Sofia are cinci anisori si cele mai mari provocari au fost perioadele cand a fost racita, virozele.

Cand iti vezi copilul ca sufera, pentru orice parinte este o mare provocare. Acum trei saptamani am operat-o de polipi si a fost o perioada grea mai mult pentru mine, pentru ca surprinzator ea s-a comportat foarte bine, nu i-a fost atat de frica. Am tinut un an sub control aceasta problema, sperand ca se va remedia fara interventie chirurgicala," a dezvaluit prezentatorul TV pentru kanald.ro.