Victor Slav, dezvaluiri uluitoare despre prima sa dragoste: "Eu aveam 15 ani, ea 19. M-am trezit cu ea in fata blocului!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2017, 10:27

Dupa ce a fost votat “Cea mai atragatoare vedeta masculina”, de catre o publicatie online, Victor Slav si-a amintit de adolescenta si prima sa mare cucerire.

Zilele trecute, Victor Slav a fost votat de cititorii unei publicatii si premiat cu titlul de “Cea mai atragatoare vedeta masculina” din showbiz-ul autohton. Prezentatorul de la WOWbiz, cel mai tare show de noapte produs si difuzat de la Kanal D, a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul oferit de o publicatia respectiva, cu ocazia aniversarii lor de 16 ani de la lansare.


Si pentru ca tot a venit vorba despre varsta de 16 ani, Victor Slav a dat firul inapoi si si-a amintit de adolescenta sa cand, spune el, facea victime in
randul fetelor cu 3-4 ani mai mari ca el. Ba mai mult de atat, carismaticul prezentator tv recunoaste ca avea lipici la fete care se apropiau de varsta majoratului, in conditiile in care el abia isi facuse buletinul.


S-a intamplat intr-o vara, pe litoral, pe cand Victor Slav avea 15 ani si a mintit in privinta varstei sale pentru a se imprieteni cu o fata mai mare ca el.
Pentru ca lucrurile s-au precipitat, ulterior, prezentatorul tv s-a vazut nevoit sa ii marturiseasca fetei adevarul, pentru ca acesteia i se aprinsesera calcaile dupa el si il cauta.


“Prima mea iubita era mai mare decat mine. Cand aveam 15 ani am mintit, i-am spus unei fete ca am 18 ani. Pe mine m-a ajutat statura, aspectul sa par mai mare. Ne-am cunoscut in Constanta, la mare.
Bineinteles, vacanta s-a terminat si m-am intors acasa. I-am dat gresit numarul de telefon, dar adresa i-am dat-o buna. Ca ea mi-a zis: <<da-mi adresa sa-ti mai scriu>>, ca pe vremea mea se scria, nu era ca acum. Si, nu a dat de mine, pentru ca telefonul era gresit, dar intr-o zi m-am intalnit cu ea in fata blocului. Eu eram afara si un taxi s-a oprit si din masina a coborat ea.
Am ramas masca. A trebuit sa ii spun: bai, eu nu am 18 ani, am 15. Ea avea 19(…) Ce am vrut sa scot in evidenta, cand eram mic aveam prietene mai mari”, a declarat Victor Slav.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.