Victor Slav nu ii spusese Biancai ca are oferta de la WOWBiz! Cum a reactionat blondina cand a aflat ca iubitul ei revine pe sticla

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2017, 10:10

Victor Slav este de saptamana trecuta colegul de emisiune al Andreei Mantea. Vedeta Kanal D a vorbit intr-un live pe pagina de Facebook a revistei VIVA!

Iata cateva dintre declaratiile noului prezentator de la WOWBiz:

- Nu eram obisnuit cu genul asta de subiecte. Avem subiecte diverse, de divertisment, cazuri sociale. Treci de la o stare la alta, de la agonie la extaz. E dificil din punctul asta de vedere. Nu ai cum sa nu te implici in subiect, dar trebuie sa te poti detasa, totusi, in momentul in care ai plecat de la munca.

Trebuie sa lucrez la asta si sa nu plec incarcat de la munca.

- Initial nu le-am spus celor din familie de WOWbiz. Eu asa sunt. Pana nu e suta la suta batut in cuie, nu ma apuc sa anunt. Nu vreau ca lumea sa fie entuziasmata si dupa aceea sa nu mai iasa. Bianca era mai entuziasmata decat mine atunci cand a aflat. Dar ea se si exteriorizeaza mai mult decat mine.
S-a exteriorizat. A fost foarte exuberanta. Zicea: 'Vai, vai, ce frumos! Sunt cel mai mare fan al tau'.


 - E nebunie cu catelul, cu fetita. Catelului ii este frica de Sofia. Daca o prinde de blana, nu mai scapa. Daca se apropie de ea Sofia, ea fuge. Daca aveam un caine mai mare, poate statea sa fie chinuita. Nu o maraie. Bella nu musca, doar fuge de ea.
Este geloasa! Incearca din rasputeri sa ajunga in centrul atentiei, tot vrea sa fie luata in brate.

- Ne intelegem foarte-foarte bine (n. r. cu Andreea Mantea). Vorbim, imi mai spune lucruri. Eu primesc sfaturi, iau ce cred ca e mai bun din ce mi se spune. Avem de invatat de la toata lumea.

- Eu am facut o scoala mai de cartier. Am fost la scoala 82, coleg cu Puya.


- Eu si Bianca nu ne-am gandit sa ne mai casatorim o data. Nu cred ca o s-o facem, nu are rost! Iar in fata lui Dumnezeu, odata ce ne-am casatorit o data, suntem casatoriti! Eu asa stiu, asa mi-a spus si duhovnicul meu. Daca vreodata vor fi anumite probleme cu acte, ceva, poate o sa o facem. Dar acum ne este bine!

- Prima intalnire cu Iulia Albu a fost foarte ok.
Mi se pare o fata foarte frumoasa. Asta e vorba mamei: 'Uite ce frumoasa e, de ce se urateste, mama?!' E un personaj! Nu m-a criticat! Sau, daca m-a criticat, pana la urma si criticile astea sunt constructive!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.