Victor Slav recunoaste, in aceasta seara, la "Vulturii de noapte": "Nu ca vreau sa ma laud, dar ma pricep bine de tot!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2018, 11:49

Victor Slav, Catalin Cazacu si Bursucu’ vin in fata telespectatorilor, in aceasta seara, de la ora 23:15, cu o editie inedita marca “Vulturii de noapte”.

Alaturi de invitatii serii, Tania Popa, Ioana Voicu, Alin Panc si Tavi Colen, gazdele show-ului sunt gata pentru un spectacol pe cinste, menit sa deschida un weekend perfect.

In aceasta seara, toate privirile sunt atintite asupra lui Victor, atunci cand colegii sai il invita sa sustina o proba, in fata publicului. Carismaticul Victor trebuie sa deschida 5 corsaje (sutiene – n.r.), folosindu-se de o singura mana. 

 

“Nu ca vreau sa ma laud, dar ma pricep bine de tot!”, spune Victor, increzator in indemanarea sa.

“Jessica Alba”, “Madalina Ghenea”, “Jennifer Lopez”, “Anna Lesko” si “Gianina Ilies” sunt vedetele pe care Victor va trebui sa “le dezbrace”, cu o singura mana. Fara sa stea pe ganduri, Bursucu si Catalin Cazacu se ofera sa-i dea vulturului o mana de ajutor.

Nici Alin Panc, nici Ioana Voicu nu scapa de “ispitele” de vulturilor. Alin si Ioana sunt pusi intr-o ipostaza inedita, concurand unul impotriva celuilalt. Inchisi intr-o cabina, Alin si Ioana se vor “duela” intr-un mod absolut spectaculos, accesorizati “pe masura” spre deliciul asistentei. 

 

Cum s-a descurcat Victor in fata testului “de foc”, cine a castigat competitia dintre Alin Panc si Ioana Voicu, la ce viseaza invitatii cu ochii deschisi, dar si ce alte surprize au mai pregatit vulturii, veti afla in aceasta seara, de la ora 23:15, la “Vulturii de noapte”,

show moderat de Catalin Cazacu, Victor Slav si Bursucu’.  

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.