Victor Slav spune ADEVARUL despre intalnirea Biancai Dragusanu cu fotbalistul Adrian Cristea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:54

Imaginile surprinse de paparazzi au aruncat in aer planurile pentru cea mai asteptata nunta a verii?

Imaginile incredibile surprinse de paparazzi wowbiz.ro ar putea arunca in aer cea mai asteptata nunta a anului! Este oare din nou Adi Cristea "titular" in viata Biancai Dragusanu? Ascultati marturisirea celui care a i-a surprins pe cei doi. Stie oare Victor Slav cu cine s-a intalnit iubita sa?

Sa fie oare vorba de o intalnire in secret intre cei doi? Se pare ca este chiar locuinta finului celor doi.
Acolo au stat aproximativ o ora. Oare Bianca l-a schimbat pe Victor cu Printul Cristea? Era marturisirea Biancai Dragusanu, care a lasat pe toata lumea cu gura cascata! Incredibila este si declaratia Printului, in exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Se pare totusi ca lucrurile nu sunt chiar atat de grave. Ne lamureste chiar Victor Slav. "Eu stiu de aceasta intalnire. Bianca s-a dus acolo cu prietena ei si prietena mea, Jane.
O sa urmeze o taiere de mot", a declarat Victor Slav despre secretul intalnirii dintre viitoarea lui sotie si fostul ei iubit. Se pare ca Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au botezat copilul pe vremea cand formau un cuplu. Si tatal copilului botezat de BIanca si Cristea a confirmat varianta lui Victor Slav.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.