Victor Socaciu, în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID!

Author: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 16:30
Victor Socaciu a fost internat la spital după ce s-a infectat cu COVID

Artistul de muzică folk Victor Socaciu a ajuns la spital după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus la un festival organizat de el însuși.

Victor Socaciu  a fost  internat în stare gravă, la un spital din București, după ce s-a infectat cu COVID. Cântărețul are, momentan, nevoie de oxigen suplimentar pentru a putea respira.

Victor Socaciu internat în stare gravă la spital după ce a organizat un festival

Cântărețul de muzică folk a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu COVID-19. El a organizat și festivalul „Om bun” care deși a fost un spectacol online, a avut parte și de public, în sala de la

Breaza.

Victor Socaciu s-ar fi infectat în urma spectacolului concurs, iar el nu este singurul participant care a luat Covid-19. Din păcate, starea lui de sănătate nu era ideală nici înainte.

Artistul are și alte probleme de sănătate, care ar putea produce complicații, precum diabetul și un transplant de rinichi, în urmă cu mai bine de 10 ani.

Are 68 de ani și multe realizări de-a lungul timpului. Victor Socaciu a reușit să exceleze pe mai multe segmente, printre care muzică folk și televiziune. Este implicat în organizarea festivalului „Om bun” încă din primele ediții ale acestuia, adică din 1991.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Spectacolul a avut loc în perioada 29 – 31 martie la Breaza.

Cântărețul a dezvăluit că ar fi bizar să cânți într-o sală goală, așa că va permite intrarea a maxim 30 de persoane, fiind suficienți pentru a crea o atmosferă de spectacol, alături de miile de oameni care au urmărit spectacolul din spatele ecranului, fără riscul de îmbolnăvire cu coronavirus. 

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să

fie posibil”, transmitea Victor Socaciu înainte de spectacolul, potrivit monden.ro.

Se speculează faptul că artistul nu ar fi anticipat că numărul atât de mic de participanți ar putea să creeze probleme. Potrivit informațiilor apărute în presă, Victor Socaciu s-ar fi infectat cu coronavirus în timpul serilor de spectacol.

Citeste si: Victor Socaciu SE RAZBUNA pe amantul fostei sotii? Georgica Cornu in vizorul procurorilor DNA VIDEO

Victor Socaciu este un intepret de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat. El a fost căsătorit cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan.