Victoras Micula, BAIATUL de BANI gata care a ajuns celebru si peste hotare, GEST SURPRINZATOR pe Facebook

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 aug 2021, 18:00

Il mai tineti minte pe Victoras Micula, baiatul de bani gata care se ducea la liceu cu elicopterul?

Ei bine, printul mostenitor al imperiului Micula i-a lasat pe toti muti de uimire cu provocarea pe care le-o lanseaza oamenilor cu bani! Copiii de bani gata ies in fata nu cu averile fabuloase, ci cu gesturile fara concurenta. Victoras Micula este exemplul cel mai graitor. De data aceasta nu a aparut la scoala sau in pelerinaj cu elicopterul si nici nu s-a afisat cu vreo achizitie scumpa. Pe principiul faptele conteaza, mostenitorul imperiului Micula a aratat cat de omenos poate fi.

Ca sa faca si dovada marinimiei sale, a postat alaturi de comentariu o fotografie. Intr-o imensa camera placata cu marmura si geamuri pana in tavan, un tanar cu tunsoare moderna sta la masa, langa piscina. Are in fata o sticla de suc si un castron cu ceva de ale gurii.

Toti cunoscutii au sarit sa laude gestul. Pentru ca e la moda, Victoras Micula a lansat si o provocare prietenilor cu dare de mana care indraznesc sa-i urmeze exemplul.

Fratii Micula detin o avere considerabila, estimata in 2011 la 220 de milioane de euro, iar Victoras face deseori dovada ca se bucura de mostenirea ce-i va reveni. Escapadele sale cu elicopterul au ajuns pana in presa tabloida din Marea Britanie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO130001##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.