Victoraș Socaciu, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl sau, Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat când l-a vazut ultima oară

Author: Alice Popescu

Victoas Socaciu, despre ultimele intalniri cu tatal sau

Victoras Socaciu, fiul Marinei Almasan si al lui Victor Socaciu a vorbit pentru prima data despre relatia cu tatal sau.

Fiul Marinei Almasan si al regretatului Victor Socaciu sufera cel mai mult in urma decesului parintelui sau. Chiar daca nu au fost mereu apropiati, tanarul dandu-l la un moment dat in judecata pentru neplata pensiei alimentare, lucruri par ca s-au asezat intre ei si Victoras si-a iertat tatal. Mai mult, tanarul in varsta de 23 de ani a facut si cateva dezvaluiri cutremuratoare despre momentul cand l-a vazut si a vorbit cu el ultima data.

Citeste si: Primele declarații ale lui Victoraș Socaciu după moartea tatălui sau, celebrul folkist Victor Socaciu: "A rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos"

Ce s-a intamplat ultima oara cand Victoras Socaciu si-a vizitat tatal

Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, aved fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin.

Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat. Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos, 
” a spus el pentru Antena Stars.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Victoras a mai spus ca si-a vazut tatal in urma cu doua luni, iar privelistea nu a fost deloc una imbucuratoare in ce-l privea pe Victor Socaciu. Artistul slabise peste 20 de kilograme.

Victor Socaciu slabise peste 20 de kilograme

Citeste si: Detaliul cutremurător observat de Marina Almășan la căpătâiul lui Victor Socaciu:" Mi s-a strâns inima"

„Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit. (…) Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plămâni și că

nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a mai spus fiul lui Victor Socaciu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.