Victoria Bechkam a uitat sa isi ia unul dintre baieti in masina! Si-a dat seama abia cand a ajuns la scoala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 09:40

Ca o mama muncitoare a patru copii, Victoriei Beckham nu ii este teama sa recunoasca ca mai greseste cand e vorba de indatoririle ca parinte.

Starul si-a amintit ca intr-o s-a dus sa-l duca la scoala pe Brooklyn, insa fara baiat in masina. M-am suit repede in Range Rover, mi-am pornit iPod-ul si am plecat catre scoala. Apoi cand am ajuns acolo, mi-am dat seama ca l-am uitat pe Brooklyn in bucatarie. Conduceam, vorbeam si dintr-o data mi-am adus aminte ca nu e nimeni pe scaunul din dreapta. Atunci am zis: Am uitat ceva!

Desigenrul in varsta de 38 de ani a motivate ca diminetile ei sunt pline, mai ales ca are multe sedinte la telefon.
Dimineata, ma grabesc pentru ca am multe sedinte la telefon. In fiecare dimineata il iau pe Brooklyn, iar David pe ceilalti doi si ii ducem la scoala. Facem cu randul pentru ca invata la scoli diferite. A trebuit sa ma intorc d epe autostrada. David statea cu cei trei baieti si m-am simtit foarte prost, mai ales ca eram si grabita. Harper era in masina, eu eram in masina si mergeam catre scoala.
Insa nu aveam copilul care trebuia sa mearga la scoala.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.