Victoria Beckham recunoaste ca e ahtiata dupa sport

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 10:35

Victoria Beckham a devenit obsedata de sport dupa ce a nascut-o pe micuta Harper Seven si alearga cate 6 zile pe saptamana pentru a-si reintra in forma.

Victoria Beckham a devenit obsedata de exercitiile fizice dup ace a nascut-o pe harper Seven. Fashion designerul care are patru copii, Brooklyn, de 12 ani, Romeo de 9 ani, Cruz de sase ani si pe Harper in varsta de opt luni cu David Beckham a inceput un regim intensiv de fitness care includea alergatul sase zile pe saptamana pentru a da jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii. "A m lucrat foarte mult.
Am alergat foarte mult. Devin obsedata cand lucrez la ceva."


Vedeta in varsta de 37 de ani a dezvaluit ca ea si sotul ei isi fac timp sa sta cu copii desi programul lor este foarte incarcat si haotic." Incep sa lucrez dimineata devreme si apoi seara tarziu. David si cu mine facem tot posibilul ca programul nostru sa s einvarta in jurul copiilor."


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.