Victoria Blochina, fosta amanta a lui Piturca, iese cu un alt antrenor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 20:35

Fosta iubita a selectionerului Victor Piturca a schimbat terenul!

Victoria Blochina a fost surprinsa de paparazzi in compania lui Roni Levi, un antrenor israelian, fost antrenor al Stelei. Cei doi au petrecut au fost vazuti impreuna o zi intreaga. Au luat masa la restaurant, s-au plimbat cu masina, au trecut apoi pe la apartamentul Victoria pentru ca aceasta sa se schimbe dupa care s-au indreptat catre cabinetul 

doctorului Adina Alberts unde Victoria si-a pus un implant de silicon.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Invitata in platoul" CanCan TV", Victoria Blochina a recunoscut intrevederea cu antrenorul israelian Roni Levi.

Mai mult, a declarat ca se cunosc de doi ani de zile avand prieteni comuni. Intocmai ca si Piturca, Roni Levi este casatorit si are trei copii. La un moment dat se zvonea antrenorul israelian va divorta de sotia lui, insa, acesta nu s-a mai concretizat. Victoria Blochina, insa, sustine ca Roni Levi este singur. Cand vine in Romania, Roni si Levi si Victoria Blochina obisnuiesc sa se vada. Fosta amanta a lui Piturca a negat, insa, toate zvonurile rautacioase.
Ea si Roni Levi sunt doar prieteni." Cand vine el in tara, ne vedem", a afirmat Victoria Blochina. Focoasa blonda a adaugat ca are un iubit in prezent, dar acesta nu este antrenorul israelian. I-a rugat pe paparazzi sa fie mai vigilenti daca vor sa descopere cine este misteriosul iubit al Victoria Blochina. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.