Victoria Fotescu eliminată din competiţia Clarvăzătorii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:21

Urmăreşte Clarvăzătorii în fiecare joi de la 23:00!

De lungul probelor prin care au trecut concurenţii emisiunii „Clarvăzătorii” au înfruntat mai multe tipuri de sentimente. În ediţia a opta ei s-au aflat faţă în faţă cu sentimentul de vinovăţie. Din cinci bărbaţi aliniaţi clarvăzătorii au avut sarcina de a-l descoperi pe cel care se făcea vinovat de distrugerea unei maşini.

La următoarea probă ei au stat de vorbă, legaţi la ochi, cu cinci personalităţi marcante din show biz-ul românesc.

Fără să ştie cine se află în faţa lor, clarvăzătorii au dat detalii, uneori impresionante, despre Ramona Gabor, Miki (ex Kpital), Ani Creţu, Brianna Caradja, Rică Răducanu.

La sfârşit juriul a luat din nou o decizie. Următoarea candidată eliminată a fost Victoria Fotescu, ghicitoarea în zaţul de cafea. Simbolurile din ceaşca de cafea i-au jucat feste, iar juriul a hotărât să fie eliminată.

Au mai rămas doar două ediţii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

4

concurenţi rămân mai departe în cursa pentru „Cel mai bun clarvăzător” al României. În episodul următor ei vor trebui să descopere o persoană aflată într-o pădure uriaşă, să dezelege misterele unei crime şi să poată capta privirea de pe chipul unui tablou ascuns vederii lor.

Tot în episodul viitor, veţi afla şi care sunt cei trei mari finalişti care se vor confrunta în ultima probă a experimentului „Clarvăzătorii”.

 

 

Taguri: