Victorie decisiva! Inca un concurent va fi trimis spre eliminare! Iata ce echipa a castigat imunitatea la "Survivor Romania"!

Autor: D.I.
Actualizat: 16 feb 2020, 22:13
video Foto(7)

Echipa Faimosilor reuseste sa castige al doilea joc de imunitate consecutiv, dupa patru infrangeri.

Ce echipa a castigat jocul de IMUNITATE

Scorul final a fost de 10 la 5. Faimosii reusesc sa castige pentru a doua oara consecutiv, in aceasta saptamana, jocul de imunitate. Asadar, Razboinicii sunt cei care isi vor desemna inca un concurent spre eliminare, care se va alatura Claudiei, in fata publicului, pentru a fi votati.

Citeste si: Claudia, primele declaratii despre nominalizarile facute de colegii sai! "Andi le-a testat loialitatea!" Iata ce a spus Razboinica despre Andi!

Urmariti finalul jocului in materialul video de mai jos:

Citeste si: Panica in tabara Razbonicilor: Andi s-a accidentat in timp ce cioplea un lemn! Colegii sai au chemat urgent medicul! Iata ce a patit Razboinicul!

Citeste si: Veste extrem de trista pentru echipa Razboiniclor, inainte de momentul nominalizarilor! Una dintre concurente paraseste competitia "Survivor Romania", din motive medicale! Iata cum au reactionat colegii sai!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Razboinicii au decis! Iata cine este concurenta nominalizata spre eliminare! Razboinica nu mai vrea sa faca parte din echipa albastra!

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.