Victorie mare pentru Simona Halep! A invins-o pe numarul 1 mondial, Serena Williams

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Simona Halep a zdrobit-o, azi, pe Serena Williams, numarul 1 mondial! O victorie care ne aduce, in suflete, mandrie!

La Singapore, Simona a reusit ceea ce parea imposibil: sa tranteasca la pamant adeversarul american care nu a mai fost infrant de 16 ani la un asemenea scor: 6-0, 6-2!

"E cea mai mare victorie din viata mea", a declarat Simona, imediat dupa meci. Nu! Nu sunt vorbe mari! Este realitatea pe care a trait-o si creat-o azi Simona Halep la Singapore! Doar 65 de minute i-au trebuit romancei noastre sa reauseasca imposibilul.

A batut-o pe celebra Serena Williams, numarul 1 mondial!

Un meci de tenis nu inseamna doar lovituri precise si puternice! Este un razboi psihic: trebuie sa ajungi la performanta de a-ti domina adversarul cu mintea! Pana azi, Simona a intalnit-o de trei ori pe Serena! De fiecare data, americanca a batut-o, i-a aratat ca ea este mai puternica! Azi, insa, Simona a castigat de cand a intrat pe teren.


Meciul a inceput cu o Simona increzatoare  si optimista si cu o Serena Williams afectata si tematoare. Americanca spera ca si de aceasta data o va intimida pe mai tanara sa adversara!

Buturga mica rastoarna carul mare! Pentru Simona, zicala romaneasca a devenit realitate: cele doua jucatoare sunt total opuse! Simona are numai 23 de ani, in timp ce adversara sa vine cu 15 ani de experienta in spate.


Simona este mai mica si mai fragila. Are 60 de kilograme si 1 metru 68 inaltime. Serena pare, pe langa ea, un munte de om, cu cele 70 de kilograme si 1 metru 75 inaltime. Cat despre banii castigati din tenis, diferentele sunt uriase: romanca noastra a adunat 5,5 milioane de euro, in timp ce averea Serenei este de zece ori mai mare!

Dar finalul meciului a aratat ca Simona poate sa invinga orice adversar! Si de aceasta data, romanca noastra nu s-a despartit de bratara rosie, cumparata de la Paris.
Poarta micuta bijuterie norocoasa tot timpul, pe mana stanga.

A fost un meci trait de milioane de romani! In tribune, parintii Simonei traiau bucuria victoriei iar la  mii de kilometri departare, vestea ca  Simona face istorie in tenis ne-a bucurat pe toti!

Inainte de inceperea meciului, Serena Williams era favorita clara la casele de pariuri! Cine a avut, insa, curajul sa mizeze pe victoria romancei, a facut, azi, o mica avere! Un succes al Simonei cu 2-la 0 la seturi iti inzecea suma pariata!

Aventura Simonei in Singapore nu se incheie aici.
Campioana noastra mai are un meci in grupa. O va intalni pe sarboaica Ana Ivanovici. Si, sa speram ca drumul ei nu se opreste aici. Cu inca doua victorii poate ajunge la trofeul suprem de la turneul campioanelor. Pana acum are asigurat un cec de peste 400 de mii de euro!

Simona nu a uitat sa le multumeasca romanilor!
##VIDEO125227##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta