VICTORIE pentru fosta amanta a selectionerului Victor Piturca! Vica Blochina l-a EXECUTAT SILIT pe antrenor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:29

A obtinut in instanta plata pensiei alimentare retroactiv!

Aceastea erau declaratiile Vicai la inceputul anului. De atunci au trecut 8 luni si nenumarate vizite la instanta. Iata, insa ca, in sfarsit femeia a reusit sa puna mana pe bani. L-a executat silit pe Victor Piturca pentru pensia alimentara. Nu mai putin de 50.000 de euro i-au intrat, saptamana trecuta, in buzunar Vicai in numele lui fiului lor, Edan. Adica pensia stabilita de ultima instanta, in valoare de 12000 de lei lunar, calculata retroactiv.
Banii au provenit din conturile FRF, de unde Piturca isi primeste salariul.

Chiar daca este o victorie rasunatoare, Vica a pierdut in aceasta afacere peste 50.000 de euro. Asta pentru ca daca ar fi ramas in vigoare decizia primei instante si nu ar fi declarat recurs selectionerul nationalei, atunci pensia ar fi fost de aproape 9.000 de euro pe luna.

Cu sau fara executare, cei doi fosti iubiti au inca multe conturi de reglat.
Unele prin instanta, altele pe la politie. Asta pentru ca pe de o parte, Vica a cerut procurorilor sa-l ancheteze pentru abandon de familie. Iar asta inseamna ca antrenorul nationalei trebuie sa se prezinte la politie sa explice exact de ce si-a abandonat fiul. Nici Piturca nu a stat cu mainile in san si dupa ce si-a recunoscut copilul a decis ca vrea sa il creasca el. Asa ca cere si el instantei de judecata sa i se dea custodia micutului.