Victorie totala pentru Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo! Sportivii dinamovistii si-au primit restantele de la Olimpiada de la Beijing

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:43

Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo Bucuresti se poate considera un om fericit. Dupa cativa ani de demersuri facute la Ministerul Administratiei si Internelor a reusit sa convinga oficialitatile sa le achite sportivilor dinamovisti, medaliati la JO de la Beijing banii pe care nu i-au primit din partea clubului.


Dupa Olimpiada de la Beijing din 2008, sportivii dinamovisti, medaliati la Jocurile Olimpice de la Beijing-2008 ar fi trebuit sa primeasca din partea clubului de apartenenta cincizeci la suta din premirile facute de statul roman, care le-a acordat medaliatilor 70 de mii de euro, pentru medalia de aur, 56 de mii de euro pentru medalia de argint si 48 de mii de euro pentru bronz. La vremea respectiva, fostul presedinte al clubului Marcel Popescu impreuna cu fostul ministru de interne Cristian David au taraganat momentul acordarii banilor sportivilor dinamovisti, ajungandu-se in situatia toatal nedreapta ca sumele in cauza sa fie considerate
prescrise din cauza trecerii timpului. Doar ca, Elisabeta Lipa, actualul presedinte al CS Dinamo a fost omul care a reusit sa se bata pentru ca acesti bani sa fie recuperati intr-un tarziu, iar Guvernul Romaniei prin vocea si semnatura premierului Victor Ponta sa inteleaga situatia creata si sa-i repuna in drepturi pe sportivivii dinamovisti. Azi, banii de la Beijing au ajuns, in cele din urma in conturile tuturor medaliatilor din acea vreme.
"Din acest moment pot spune ca am scapat de cel mai mare stres. Ma simt ca si cum as fi coborat de pe podiumul de premiere al Jocurilor Olimpice, avand medalia de aur la gat", a declarat pentru WOWbiz.ro, cu emotie in glas, Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo. (Razvan Ionascu)

 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.