VIDEO Anca de la Strehaia e terminata! S-a dus la biserica sa se roage, apoi a plecat cu trenul la Strehaia! "Sunt singura, sunt disperata!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:28

Anca a ajuns la capatul puterilor!

A venit la Bucuresti sa-i recastige inima lui Leo insa a ajuns sa fie umilita si mai nefericita decat era inainte. In Dumnezeu i-a ramas speranta, e convinsa ca numai divinitatea o poate ajuta sa-si intregeasca familia, asa ca a fost la Mitropolie.

-Ce speri tu acum, ce ai vrea sa ii ceri lui Domnezeu daca ar putea sa te ajute?
-In primul rand sa poate sa-i deschida si lui ochii si sa-i lumineze mintea.

Sa se gandeasca si el, sa vada in urma tot ce a facut si sa lase prostiile si ambitia. Se face ca ii gelos acum, nu are de ce sa se supere acum.

- E gelos sau vrea sa ti-o intoarca tie?
- Se preface ca e gelos, vrea in ambitie sa faca asta. E doar o ambitie si vrea sa se razbune pe mine si nu ar trebui pentru ca eu am suferit foarte mult, toate prostiile lui si  l-am iertat…nu-si da seama ce face

-Dar tu ai ceva sa iti reprosezi?
-Mie?

-Tie,
da.
-Chiar nu am. Eu zic la biserica, chiar daca am vorbit, chiar daca am gresit. Dumnezeu sa ma ierte ca poate am gresit si eu si sa fim sanatosi.  

-Si pentru Leo ce iti doresti?
-Sa ii lumineze mintea, sa poate sa ma priveasca si pe mine macar pentru cat am suferit eu si pentru cata am stat si l-am asteptat.

-Dar crezi ca el te-ar putea ierta?
-Da, ar trebui sa ma ierte, ca nu am facut nimic.
Eu m-am spovedit de multe ori, eu sunt iertata de mult

-Mai stia cineva? Inainte sa faci testul acesta ai spus cuiva?
-Nu stia nimeni, a fost ceva intamplator, ce a fost a fost. Nu a durat, nu a fost dragoste, nu a fost nimic.


-Nici macar mama ta nu stia?
-Pai, ce sa stie mama mea? Am fost un copil, ce puteam sa-I spun.


- In toti anii acestia ai avut pe cineva alaturi?
-...cel mai mult pe langa mine au fost copiii mei, dupa ce faceam mancare ma duceam sa stau in pate si acolo imi veneau toate gandurile, toate amintirile, fel si fel. Familia conteaza cel mai mult. Noi daca nu stam sa avem grija de copiii nostrii, de casa, cine sa aiba grija? Trebuie sa  ma ajute si el,…ar trebui sa lase femeile, nu sa se culce cu...
citeste continuarea interviului pe WOWbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”