VIDEO! Andreea Mantea a alaptat desi are implant mamar! Vedeta a raspuns sincer cand a fost intrebata daca si-a facut operatii estetice! A vorbit si despre pometi!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:03

Amfitrioana emisiunii WOWbiz, cel mai tare show nocturn de divertisment, are o relatie aparte cu fanii ei.

Frumoasa bruneta ii trateaza ca pe niste prieteni apropiati pe amicii ei virtuali si le raspunde sincer la toate intrebarile, chiar si la cele pe care colegele ei de breasla incearca din rasputeri sa le evite. In prima sesiune live de pe facebook, prezentatoarea tv a fost intrebata, printre altele, daca are operatii estetice si daca a alaptat. Raspunsul Andreei a mai spulberat un mit, acela ca femeile care recurg la o operatie de marire a sanilor nu pot sa alapteze.

Am silicoane din 2006 sau 2007, nu mai stiu exact. Rezultatul nu se mai vede cum se vedea inainte, mai ales dupa sarcina, dar ce sa fac? Inainte sa-mi fac operatie doctorul m-a intrebat daca vreau sa alaptez cand o sa am un copil si i-am spus ca da, iar el mi-a zis ca se poate si cu silicoane. Sincer, l-am crezut putin peste 50% pentru ca stiam ca nu e posibil, dar am avut o surpriza.

In sala de operatii, inainte de nastere i-am spus asistentei ca o sa alaptez, ca asa mi-a zis domnul doctor.

Dupa ce am nascut, asistentei nu i-a venit sa creada ca am colostru si, in doua zile, am avut lapte. Si eu am fost uimita ca am avut lapte dupa doar doua zile pentru ca intelesesem ca dupa operatia de cezariana, vine mai greu.

Asta este singura mea operatie estetica. S-a mai spus ca mi-as fi operat pometii, dar uitati-va la David, este leit mamica lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La fel au pometii si sora mea, si mama, si matusa mea.

De la bunica, Dumnezeu s-o ierte, ii mostenim. Poate cand o sa am riduri, o sa-mi fac niste injectii, dar nu stiu ce sa zic, pentru ca am vazut o fata care si-a injectat ceva pentru cearcane, iar dupa interventie arata mai rau, ii atarnau groazni ”, a spus Andreea Mantea.

Vezi video pe WOWbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.