VIDEO Asa scapi de grasimea de pe burta si de aripioare, cu trei exercitii simple

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:51

O silueta de invidiat presupune un abdomen plat, talie definita si lipsa aripioarelor, acele zone de la intretaierea spatelui si a feselor.

 

VIDEO Asa scapi de grasimea de pe burta si de aripioare, cu trei exercitii simple
O silueta de invidiat presupune un abdomen plat, talie definita si lipsa aripioarelor, acele zone de la intretaierea spatelui si a feselor. Aceste exercitii simple, usor de facut acasa, va pot ajuta sa obtineti silueta de viespe pe care o doriti!
1. Abdomene laterale cu ridicarea piciorului
Acest exercitiu este eficient in reducerea grasimii de pe abdomen, dar si de pe aripioare.
Este usor de facut si acasa, pe o patura sau un termoizolir. Asaza-te pe lateral, cu picioarele lipite flexate de la genunchi. Pune-ti mainile dupa ceafa si stai cu spatele lipit de podea. Din aceasta pozitie, ridica-ti trunchiul si roteste-te usor spre interior, in timp ce-ti ridici piciorul de deasupra si-l flexezi de la genunchi astfel incat sa-ti atingi cu cotul genunchiul. Apoi pune-te pe partea celalata a trupului si repeta exercitiul.
Este indicat sa faci trei serii de cate 20 de repetari.
Urmareste aici cu atentie materialul video!

Aceste exercitii simple, usor de facut acasa, va pot ajuta sa obtineti silueta de viespe pe care o doriti! 

1. Abdomene laterale cu ridicarea piciorului
Acest exercitiu este eficient in reducerea grasimii de pe abdomen, dar si de pe aripioare. Este usor de facut si acasa, pe o patura sau un termoizolir.

Asaza-te pe lateral, cu picioarele lipite flexate de la genunchi. Pune-ti mainile dupa ceafa si stai cu spatele lipit de podea. Din aceasta pozitie, ridica-ti trunchiul si roteste-te usor spre interior, in timp ce-ti ridici piciorul de deasupra si-l flexezi de la genunchi astfel incat sa-ti atingi cu cotul genunchiul. Apoi pune-te pe partea celalata a trupului si repeta exercitiul. Este indicat sa faci trei serii de cate 20 de repetari.


Urmareste aici cu atentie materialul video!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”