VIDEO! Ce s-a intamplat in momentul in care Neslihan Atagul a coborat din masina in timpul filmarii unei scene pe platourile de filmare ale serialului "Dragoste infinita"! Actrita a fost extrem de UIMITA

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iun 2017, 14:14

Neslihan Atagul este o actrita extrem de iubita in toate tarile unde au fost si sunt difuzate seriale in care ea este protagonista.

 

La una din scenele pe care le avea de filmat la serialul "Dragoste infinita",  Neslihan a avut parte de o surpriza extrem de placuta din partea unei fane care a venit special sa ii aduca un buchet de flori si sa o astepte pentru a-si adresa cateva cuvinte.

Actrita a fost atat de impresionata incat a coborat imediat din masina, a imbratisat-o pe fata si au facut impreuna o poza.

Citeste si: VILDAN din "DRAGOSTE INFINITA" (NESE BAYKENT) impreuna cu fiica sa, pe platourile de filmare! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita! VEZI imagini fabuloase!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita"), topita dupa NEPOTICA sa, ASYA! Frumoasa actrita isi doreste enorm sa devina mamica insa pana atunci exerseaza cu FIICA FRATELUI EI! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinse cele doua! VEZI imagini spectaculoase!

Nu de putine ori, Neslihan a fost surprinsa avand binevointa de a da autografe fanilor neavand nicio reactie de respingere atunci cand este asaltata. Se pare ca vedeta este extremd e adorata, iar ea le raspunde fanilor cu aceeasi caldura.