VIDEO Cheloo a parasit platoul X Factor: "Treziti-va maaaa, dati-va-n p**a mea de fraieri" - VEZI de ce s-a enervat in asemenea hal!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:18

A venit si momentul in care Cheloo n-a mai suportat sa asculte ce are de spus un concurent si a iesit din sala. Un elev de 18 ani din Cluj a urcat linistit de scena show-ului de la Antena 1 si a recunoscut fara nicio rusine ca obisnuieste



A venit si momentul in care Cheloo n-a mai suportat sa asculte ce are de spus un concurent si a iesit din sala. Un elev de 18 ani din Cluj a urcat linistit de scena show-ului de la Antena 1 si a recunoscut fara nicio rusine ca obisnuieste sa cante orice pe strada in fata magazinelor, chiar si manele. De aici pana la nervii lui Cheloo intinsi la maximum a fost doar un pas.


„Hai sa iti spun ceva. Tu te vrei un reprezentant al noii generatii, un star. Dar apelezi la niste tertipuri jenante si la o atitudine foarte proastaCopiii s-ar putea sa traga concluzia ca ceea ce faci tu e bine. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, prietene! Canta o manea, sa plec mai devreme! Am chef sa beau si altceva in afara de apa in seara asta!”


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ch1-6837dc0919b6f1bc5ca6f2bcd08baa2b.jpg
"Sunt niste tampenii caracteristice varstei.
Consider ca el nu are ce sa caute in acest concurs si daca asta vrea sa transmita tinerilor din ziua de astazi sa o faca la WC"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.