VIDEO Christian Sabbagh a tras o sperietura de zile mari! Uite ce farsa i-au facut colegii lui! Prezentatorul si-a mai "luat-o" o data si in platoul WOWbiz

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:58

Christian Sabbagh a trecut prin clipe de groaza chiar in timp ce filma pentru emisiunea lui.

In timp ce se alfa intr-o inchisoare parasita, un coleg a venit din spate si l-a speriat. Prezentatorul a avut o reactie de zile mari si, desi noua ni s-a parut amuzanta, cu siguranta ca el nu a avut aceeasi senzatie.

"Voi chiar nu aveati de cine face misto? Am filmat in fortul 13 Jilava, locul in care erau tinuti detinutii politici. Acolo era holul unde mergeau detinutii sa fie executati.

Noi am filmat noaptea. Era o atmosfera apasatoare. Iar la un moment dat nu stiu cum a venit vorba de stafii... cine s-a gandit ca o sa vina in spate sa ma sperie? Puteam sa-l las fara dinti in gura", a spus Christian Sabbag in platoul emisiunii Wowbiz, numai ca imediat a fost speriat din nou, spre amuzamentul prezentatorilor.

Vezi reactia jurnalistului pe site-ul WOWbiz.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.