VIDEO! Cine este actorul care isi “zapaceste” prietenii la bere cu limbarita lui!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 10:50

Actorul are un defect profesional! Vorbeste foarte mult, chiar si atunci cand iese sa se relaxeze la o bere cu prietenii!

Octavian Strunila, simpaticul actor care din toamna face parte dintr-un show demential la Kanal D, are un “defect profesional” si nu se poate abtine. Chiar si atunci cand iese la bere cu prietenii, lui Octavian ii turuie gura, la fel ca in serialele de comedie in care a jucat!

Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu.

Show-ul  “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!

Din distributie fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar  gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM”.  Emanuel Parvu semneaza regia show-ului “DISCOTE-K”.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.