VIDEO Cine este șoferul de microbuz care a agresat fizic o bătrână pe ruta Bacău-Onești. Și-a pierdut răbdarea pentru că victima voia să stea în picioare

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 dec 2023, 02:45

Cine este șoferul de microbuz care a agresat fizic o femeie bătrână pe ruta Bacău-Onești

Sursa: Facebook Bună Ziua Bacău/bzbc.ro - colaj Kanal D

Șoferul unui microbuz care circula pe ruta Bacău-Onești și-a pierdut cumpătul și a agresat fizic o femeie.

Într-un microbuz care circula pe ruta Bacău-Oneşti, șoferul a înjurat și a bătut o bătrână cu pumnii în cap fără pic de milă. Din imaginile surprinse de un martor se poate observa cum femeia îndură și nimeni nu sare în apărarea ei. 

Cine este șoferul de microbuz care a bătut o bătrână pe ruta Bacău-Onești

Pentru că bătrâna ar fi vrut să stea în picioare în microbuz, șoferul și-a pierdut răbdarea și a început s-o înjure și să-i dea cu pumnii în cap.

După ce martorul a publicat filmarea, polițiștii l-au identificat pe agresorul în vârstă de 56 de ani, din Onești, relatează bzbc.ro.

Citește și: „Nu-i normal să te duci pe stradă și să-ți faci tu legea”. Ce spune tatăl copilului în vârstă de 15 ani, agresat fizic de tatăl altui copil

Pe numele bătăușului s-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Anchetatorii încearcă, de asemenea, să o găsească pe bătrâna agresată, pentru că nu s-a depus nicio plângere pe numele șoferului.

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun.Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, au declarat reprezentanții IPJ Bacău.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Motivul pentru care trei bărbați au snopit în bătaie un polițist aflat în timpul său liber

Incidentul a avut loc pe peronul unei gări din Vrancea, iar polițistul se afla în timpul lui liber.

Conflictul a porntit de la faptul că agentul încerca să salveze o tânără agresată de trei indivizi, care mai apoi s-au năpustit peste el în fața copilului său în vârstă de doar șapte ani. 

Citește și: „Repede, că au omorât copiii”. Doi minori din Gorj au ajuns în stare gravă la spital, după ce un TIR a strivit mașina în care se aflau

Dacă fapta se va încadra exclusiv la lovire, cei trei agresori riscă până la doi ani de închisoare. În cazul unei cercetări pentru ultraj, pedeapsa ar putea crește până la 12 ani. 

Polițistul a fost bătut de cei trei indivizi în jurul orei 20:00, pe peronul gării din Gugești, județul Vrancea. Agentul, în vârstă de 36 de ani, era alături de fiul lui în vârstă de șapte ani și așteptau trenul. Acesta

văzuse cum trei bărbați agresează o femeie pe peron, întâi cu injurii verbale, apoi cu agresiuni fizice. 

Polițistul în vârstă de 36 de ani s-a apropiat de ei pentru a-i îndepărta de femeia agresată, dar atacatorilor nu le-a păsat că stă de vorbă un polițist cu ei. S-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele, chiar în fața copilului de șapte ani. După ce a reușit să scape din ghearele lor, polițistul și-a anunțat colegii asupra faptei care a avut loc.

Cei trei tineri, reținuți pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?