VIDEO Culiță Sterp și Daniela Iliescu au scăpat căruciorul de copil pe scările rulante: Sperietura prin care au trecut cei doi! Totul a fost filmat

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 nov 2023, 11:35

Artistul Culiță Sterp împreună cu logodnica sa, Daniela Iliescu, au avut parte de o întâmplare amuzantă în mall.

Sursa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100044276506995

Artistul Culiță Sterp împreună cu logodnica sa, Daniela Iliescu, au avut parte de o întâmplare amuzantă pe scările rulante dintr-un Mall.

Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela Iliescu, au devenit involuntar protagoniștii unei scene amuzante într-un Mall, unde au încercat să creeze un TikTok distractiv. Cu telefonul sprijinit pe o treaptă a scării rulante, cei doi au avut parte de o peripeție cu căruciorul pentru copil, moment surprins pe rețelele de socializare, generând reacții amuzante din partea fanilor.

Moment amuzat cu artistul Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela Iliescu în Mall

Culiță Sterp, carismaticul cântăreț român, a devenit subiectul discuțiilor și al râsetelor după ce a avut parte de o întâmplare amuzantă într-un Mall. Artistul, însoțit de logodnica sa, Daniela Iliescu, a avut parte de o experiență inedită pe scările rulante, în timp ce încercau să realizeze un TikTok.

Într-un gest tipic pentru era digitală, Culiță Sterp a încercat să filmeze un videoclip amuzant pe platforma TikTok, sprijinind telefonul pe o treaptă a scării rulante.

Cu Daniela Iliescu alături și un cărucior pentru copil mic în dotare, cei doi au atras atenția celor din jur într-un mod neașteptat, pentru că în timpul filmării, situația a luat o întorsătură neașteptată. Daniela a dat drumul căruciorului, iar acesta a pornit într-o mică aventură pe scările rulante. Norocul a fost de partea lor, deoarece un bărbat din spatele cuplului a reușit să prindă căruciorul înainte ca această scenă să se transforme într-un moment mai puțin amuzant.

Citește și: Fotografia emoționantă postată de Daniela Iliescu: ”După zece ani” Ce destinație de vacanță a ales Daniela și Culiță Sterp

Cu simțul umorului bine dezvoltat, Culiță Sterp a postat un mesaj pentru a-i liniști pe fanii săi: "Bine că n-a fost copilul în căruț.” Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar reacțiile variate au adus și mai multă distracție pe pagina personală de TikTok a artistului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

@culita_sterp_official Bine că n-a fost copilul în căruț 😂🤦‍♂️ @Daniela Iliescu ♬ sunet original- Culiţa Sterp

 

“Doamne, ce m-am speriat. Am crezut că este copilul acolo!” a fost reacția unuia dintre fani.

Cine este Culiță Sterp?

Culiță Sterp s-a născut pe 25 octombrie 1992 și a crescut în Hațeg. De la începuturile sale în lumea muzicii, a parcurs un drum impresionant, devenind unul dintre cei mai urmăriți și apreciați cântăreți din România. Succesul său l-a cunoscut alături de Carmen de la Sălciua, fostă sa soție, însă viața sa personală a avut și momente dificile, marcată de un divorț dureros.

Citește și: Fiul lui Culiță Sterp îi calcă pe urme tatălui! Filmarea cu Milan cântând a făcut furori în mediul online

În prezent, Culiță Sterp se bucură de o relație solidă cu Daniela Iliescu, cu care este logodit. Cei doi au devenit părinții unui băiețel adorabil, pe nume Milan. Cererea în căsătorie a avut loc într-un mod plin de surprize, în Turcia, unde artistul a reușit să păcălească pe Daniela că vor filma doar un videoclip. Astfel, povestea lui Culiță Sterp continuă să aducă zâmbete și bucurie în viața sa, atât pe plan personal, cât și în inimile fanilor săi.