VIDEO Cum arată logodnica lui Culiță Sterp nemachiată. Aceasta este de o frumusețe răpitoare

Autor: Lavinia Medrea

Cum arată logodnica lui Culiță Sterp nemachiată. Aceasta este de o frumusețe răpitoare

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp și logodnica lui sunt împreună de mult timp, iar din dragostea lor a rezultat Milan, fiul lor minunat. Toată lumea spune că iubita artistului este frumoasă, dar iată cum arată nemachiată!

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnica lui, cu care are și un minunat băiețel, Milan. Iubita artistului îi este foarte devotată și îi ține mereu apărarea soțului ei, așa cum trebuie să facă orice soție care își iubește partenerul. 

Cum arată logodnica lui Culiță Sterp nemachiată

Culiță Sterp și-a descris mereu iubita ca fiind o femeie frumoasă și inteligentă, de la care are ce să învețe, dar nimeni nu a văzut-o, până acum, nemachiată pe logodnica artistului. 

În urmă cu câteva ore, logodnica lui Culiță Sterp a publicat un videoclip complet nemachiată, în care le arată urmăritorilor și susținătorilor ei cum se machiază într-o simplă dimineață. Iubita artistului a ales să-și contureze sprâncenele, să aplice un fond de ten subtil, să-și fardeze puțin pleoapa cu o culoare neutră, să-și dea genele cu rimel, după care să folosească un corector pentru pungile de sub ochi.

În final, frumoasa blondină și-a pudrat puțin obrajii pentru contur, apoi și-a aplicat un ruj care a fost cireașa de pe tortul machiajului ei.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu. După Dorian Popa, manelistul a împărțit și el sute de shaorma gratis pentru clienți

După ce a postat videoclipul, logodnica lui Culiță Sterp a adunat aproape 11.000

de aprecieri, dar și zeci de comentarii în care primește complimente pentru cât este de frumoasă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ce văd eu... e faptul că emani atâta bunătate. Frumusețea vine din interior”, „Daniela ești o fată super din toate punctele de vedere. Dumnezeu să vă dea putere să treceți cu bine peste toate încercările, mă bucur că ești lângă Culiță”, „Ce fățucă de bebe ai nemachiată”, „Ești frumoasă tu, Daniela! Că ești machiata sau nemachiată, tot faină ești!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit iubita lui Culiță Sterp la videoclipul postat pe Instagram. 

  

Citește și: Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe Instagram! Prin ce trece capul familiei Sterp: „Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela (@daniela.iliescu)

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe Instagram: „Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur”

Chiar dacă mama Geta este mulțumită de cum și-a crescut copiii și cum s-a descurcat până acum în viață, uneori singurătatea ne lovește inevitabil. Capul familiei Sterp susține că nu contează să ai mulți prieteni, ci să fii un om sincer, și nici singurătatea să nu ne sperie, deoarece doar cei puternici pot fi în stare să depășească singuri anumite obstacole. Recent, un obstacol cu care s-a confruntat mama Geta a fost accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp, dar iată că ea nu se lasă doborâtă de niciun necaz și are încredere atât în ea, cât și în familia și copiii ei. 

„Dacă ai puțini prieteni, înseamnă că ești un om sincer. Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur. Leii merg întotdeauna singuri. Doar oile le vezi în grup...”, este mesajul pe care l-a distribuit mama Geta, pe contul ei oficial de Instagram.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.