VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 sep 2024, 23:54

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, aflăm că lucrurile între Robi și Teodora nu mai sunt la fel de roz.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, vedem că situația dintre Teodora și Robi nu mai este atât de înflorită pe cât era zilele trecute.

Citește și: „Ne recunoști că v-ați văzut în afară”. Rebecca aduce acuzații dure împotriva lui Antoni și a lui Criss. Cum se apără cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?!

În episodul de vineri, 20 septembrie 2024, dragostea plutește în aer între cuplurile din casă, dar Robi este măcinat de o curiozitate. Concurentul o întreabă pe Teodora dacă situația ar fi fost diferită între ei dacă apropiații ei nu ar fi intervenit.

„Dacă nu interveneau apropiații tăi, crezi că evoluau altfel lucrurile din partea ta?”, întreabă Robi.

Citește și: Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Nu știu ce să zic, asta se întâmplă la momentul de față”, răspunde Teodora.

În videoclipul de mai sus vedem că situația dintre Robi și Teodora pare că rămâne în aer, astfel că tânărul decide să nu-i pună mai multe întrebări fetei pe care o place deoarece consideră că ar pune-o în dificultate degeaba dat fiind că răspunsul brunetei ar putea fi același ca cel de dinainte.

Între Robi și Teodora părea că se va lega o frumoasă poveste de dragoste, dar rămâne de văzut dacă se va concretiza sau nu ceva între ei.

Ce se întâmplă mai departe aflăm vineri, 20 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!